Gallery Foto

tembak.jpg

gertak.jpg

seniman-karo.jpg

indian.jpg

model-harley.jpg

milenium-model.jpg

kalapeteng.jpg

karo-dibalik-topeng.jpg

 –

61 thoughts on “Gallery Foto”

  1. Benar-benar berdarah seni.

    Sukses selalu.

  2. yunda said:

    Mantap pal… thanks udah share ilmu-nya. Keep up the good work😀

  3. nde ithing said:

    bangga kel aq,baca tulisenndu….
    maju terus kalak karo….!!!???
    sada nari kel mantap kel puisindu.

  4. girik said:

    meriah kel ukurku baca karyandu tur….
    radu ras kita memajuken budaya karo ras siajar – ajaren kita kerina…….
    mari si pesikap kuta kemulihennta emekap tanah karo si malem…..
    mejuah – juah kita kerina…….

  5. erlyn bangun said:

    HIDUP KARO!!

    salut..salut…
    bujur buat tulisannya.menggugah semangat!!!
    kalo bukan kita siapa lagi, betul????
    gbu all

  6. Harianto Ginting.ST said:

    mejuah-juah…!!!
    lalit nari si banci ku kataken..! tapi situhuna bangga kel aku manbandu atas karya2 ndu, marilah kita kerina ras2 memajukan kebudayaanta…!!! kebudayaan karo kebangganta..!!! sekali nari bujur ras mejuah2..

  7. HENDRA''macharona_cikampek|"PURBA said:

    SALUT…SALUT…Aku atas KARYA2NDU PERMEN,MARI terus lanjutkan KARYA2NDU,Gundari saatna BUDAYA KARO GO NASIONAL N GO INTERNASIONAL…ADI LA GUNDARI NDIGAN NARI…

  8. andy ginting said:

    e semangat kam terus glah na la punah kebudayaanta e!bngga aq ngidah lit denga kalak karo si peduli nandangi kebudayaan karo.bjr

  9. junedi sembiring said:

    sukses ya bang…

    tetap berkarya

    aq suka puisindu

  10. M. A. Ghofur (MAXA) said:

    viva for karo……

  11. Idon Tarigan said:

    Thanx, bang.
    berkat abang, terbantu tugas sekolahku.

  12. Durapati Sinulingga said:

    MANTAP, pemuda macam gini yang sudah lama ilang dari orang karo, kayaknya kita semua setuju kalau kita sudah punya ikon baru untuk seni budaya karo, konsisten terus cing, kalau ada waktu bisa kita bersua sambil memperdalam rasa rinduku akan budaya karo..

  13. Tuhan….

    Berkati semua segala pekerjaan Bang Joey

    Dan Berikan Kesehatan buat dia

    Hingga apa yg Dicita-cita Tercapai.amin

    Salam Sitandaen Man Kam bang

  14. n14joe said:

    hi….

    mejile kel kerina si enggo i tepa ndu seh geduari enda..
    Ula lupa ngataken bujur man Dibata nta Yesus Kristus…

    Sada lit si man sungkunen ku i jenda..
    erpengarapen kel aku gelah banci i jawab ndu alu tuhu2 ras ukur si terbuka….🙂

    Ibas kegeluhen ndu, nggo sekai lalana idalanken ndu kegeluhen si real asangken si imajinasi…
    🙂

    banci nehen ndu aku i friendster ku adi lit waktu ndu….
    niaj03kembaren@yahoo.com

    enda alamat email kantorku..

    rehminia.sembiring.ext@nsn.com

    Mbera kerina si lit ibas ukurndu guna ndalanken kerina si mehuli gelah i tuahi Dibata maka jadi kerina na. Amin

    Mejuah-juah….

    Nia

  15. andi ginting said:

    Mejuah-juah turang senina..

    saya cm ingin bertanya tentang “Bahasa Karo yg sudah Mulai Hilang” di antara semua orang karo Bahkan i tengah kutanta sendiri anak-anak kecil si gundari i ajari orang tua-nta bahasa indonesia bukan Bahasa Karo..
    malah lebih parah lagi kebanyakan orang karo sekarang menganggap kalo bahasa karo itu “ga penting”..

    Bagaimana Tanggapan Anda dan Apa Upaya Anda???

    Bujur..

  16. davidson surbakti said:

    mane foto tarian karonye Lih

  17. Yoel Kaban said:

    Mejile kel bang…
    hopefully, it will make other realize and do appreciate Karo’s culture..
    and
    the Karonese will be Karonese

    it’s so hard to achieve a super big thing….
    ula erlatih-latih, n tetap erberita….

  18. abdi pranata said:

    ajari aq bang gelah banci bagi kam
    gelah ersada kerina kalak karo sebelang doni enda

  19. dewi suhartini said:

    mau donk ikutan daftar….dmn y??

  20. firman Sebayang said:

    Salam kenal bang,
    aku bangga liat karya-karyandu, lebih jauh lagi, pencapaian yang udah kam tempuh untuk KARO.
    Maju terus bang, kami adek-adekndu akan siap mendukung, demi KARO.

    Mejuah juah !!!

  21. nilam said:

    mangstabss

  22. liasta ginting said:

    wuahhh…ternyata ada juga orang kita karo yang berdarah seni.
    saluuut..lanjut terus, jangan pernah berhenti berkarya.

    mejuah juah

  23. Rudy Sitohang said:

    Wah…salut buat lae……menambah wawasan saya, lae sudah menunjukkan bahwa batak karo mempunyai nilai seni yang tinggi…..saya makin tertarik mempelajari hasil karya lae…..
    maju terus…tetap semangat…. horas…mejuah-juah….

  24. Susan Karo Karo Purba said:

    Salut Joey.
    Luar Biasa.
    Aku berdoa bertambahlah kiranya ide2 dan kreatifitasndu yang bersumber dari Tuhan Yesus.
    Dan kemuliaan, hormat hanya bagi DIA.
    Maju terus.
    God bless you, Joey

  25. Terminal Purba said:

    Mejuah_juah….

    Saudaraku yang tercinta, engkau begitu peduli dengan keberadaan kampung halamanmu. Teruslah berkarya untuk mengajak generasi penerus mengikuti jejak anda, sehingga menciptakan seniman yang lebih unggul lagi di kemudian hari.

    Tolong buat saudara Joy….

    share dunkzz karya theaternya ke kita2…..!

    Bujur

  26. Askasima Sebayang said:

    Salam kenal bang,,,,,,,,,,,,
    bangga kel aku ngidah karya2ndu
    ajarindu ka kami adek2ndu enda bang……..
    kami siap mendukungndu gelahna
    KARO MAJU TERUS…………
    atw call 081375522227 Bayang

  27. pindon said:

    sukses ya bang…

    tetap semangat!!!

    kembangkan, jaga, dan lestarikan budaya karo di muka dunia

    good luck!!!

  28. Ria Fransiska Tarigan said:

    Kereeeeen… Semua karyandu aku suka,Salutt.. hidup KARO selamanya.

  29. betsyeba brahmana said:

    #_#

    tHanks,tHanks,tHanks baNg,,,,,,,,,,,,,,,

    saLut liaT seBagian dari keberhasilanNdu,,,

    coZ

    qM uDa bawAin suKu qT ke naSional khususnYa…

    tetAp seMangaT yh bNg tuK berKarya n jGn lelaH tuk ngembangin talenta yg diberi lewat qm tuK bwa nama baiK ciTra budaYa kHaro….
    n
    teTap aNdaLkan tuHAn yH bNg..

    coZ

    joeYbanGun caNnoT witHaut JeSus loVe……*_*

  30. joan arina ginting said:

    wow..
    tetap berkarya dan menggali budaya kita bang’
    ^.^
    Jbu

  31. mantabh kel bang joy. lanjutkan…

    HIDUP KALAK KARO !!!!!

  32. dinar said:

    mantaP MA

    LANJUTKAN….

  33. Desy Ginting said:

    baru mulai mencintai budaya sendiri sekarang..
    dahsyat juga liat blog ini..
    sukses selalu..

  34. rehulina said:

    mari radu ras si jaga keuyuhen budayanta

  35. Anika said:

    Mejuah juah bang….

    Wah salut buat kam bang….
    Teruslah berkarya,tetap semangat,dan tetaplah andalkan Tuhan dalam kam Berkarya….
    Tuhan Memberkati…

  36. saiful ginting said:

    man tab mpal trus tingkatken kalak karo ras sukses mejuah-juah……

  37. Jusepri Bangun said:

    ttp smagat bang mlestarikan budaya dan seni KARO,

    krna KARO untuk Indonesia,

    MEJUAH-JUAH

  38. Mantap bang salut man bandu, bujur si kataken man DIBATA perban go luar biasa krina si dalankendu bang….aku pe secara pribadi ikut dukung kam bang…

    Salam Sukses

    Riyo Ginting

  39. Timotius Perangin-angin said:

    Syallom…
    Aku udh 2 kali nonton pertunjukan kam di TIM bang…klo gk salah wkt itu judulnya Putri Hijau dan Pawang Ternalem..
    Tujuannya dalam pertunjukan itu sih ok banget buat org karo khususnya, apalagi buat anak muda karo dalam memahami serta mendalami budaya karo itu sendiri…dan pemilihan jg Karakter pemain yg membawakannya sih udah ok.
    tapi kalo boleh kasih saran bang…ya..alur ceritanya lebih di matengin lg…
    Soalnya selama nonton aku gk ngerti sama sekali bang…MONOTON dan GAK NYAMBUNG..itu terjadi wkt dipertengahan dan akhir cerita. hampir 3 jam aku duduk dengan HTM yang lumayan mahal tp tidak membawa apa-apa ketika beranjak pulang.
    Sekali lg maaf ya bang…
    aku bilang begini karena saya peduli bang…
    makasih…

  40. thousands of characters.

  41. mjjh…

  42. lanjutkn ka artikel simbaru pal.. timai kami.

  43. mantap…pal
    adi la kita si neruskensa ise nari….
    mari sijaga kebudayaan KARO.
    gelah ula mate….kerna kemajuan zaman…..

    TUHAN SI MASU – MASU KITA KERINA….

    GOD BLESS

  44. juliana barus said:

    bujur,bang joy…aku pribadi sadar arah tulisenndu gelah aku harus bangga make bahasa karo ras jadi kalak karo

  45. Mantaf Kel Tur Krya2 Ndu, Moga Makin Sukses Ya Turang. Salam Kenal. Gbu……

  46. Jullie said:

    Maju Terus dan tetap semangat.

  47. Kriswanto Ginting said:

    BG Bangun, mohon dukungan nya untuk kemajuan MUSEUM PUSAKA KARO untuk TANAH KARO SIMALEM di Berastagi.

    sukses selalu seniman karo.
    mejuah-juah
    Dibata si masu masu kam

    bujur

  48. bang joy,, aq merhat kel aq bas dunia drama enda,
    bg dorek aq min tamakendu sada bang mnta tolong aq bandu
    e nca hoby ku bg
    glrku irvan reh qm kukutata suka maju kec sibolangit
    krinana karirndu dibata si masu2 glah km ersuksesna,,
    ngata km adi dorek bg

  49. tina said:

    baci gabung bang joey????

  50. kembangkan terus karya2mu jgn hentinya kau menyimpan bakatmu!!!
    menjuah-juah….

  51. mantap kel mpal………. lanjutkan karya ndu ampe ke mancanegara…. kami ikut ertoto man kam mpal ………… mejuah – juah………..!?

  52. bahariono perangin angin said:

    bujur nggo addndu,mejuah juah

  53. Shalom,
    Luar biasa karyanya……
    Saya tadinya lagi nyari jenis-jenis uis gara dan penjelasan detil tentang sertali yg dipakai pengantin karo (pria dan wanita) dan ketemu blog ini.
    Boleh dapat info lengkap u/jenis-jenis uis gara dan sertali? Mohon bantuannya ya, kirim ke email saja.
    Terima kasih banyak, Tuhan berkati.

  54. maniko gtg said:

    Penulisan bahasa pe adi kuakak bas kalak karo labo bahasa tp basa jd basa karo labo bahasa karo.
    Go mbue si lanai tehna basa karo tapi iantusina terlebih anak anak situbuh i kota besar.
    Jadi rlajar basa karo banci i mulai arah rumah nari.
    Bujur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s